Μεγάλη Επιτυχία της Σημερινής Εκδήλωσης, με τη συμμετοχή της ΠΟΠΟ.
Η σημερινή εκδήλωση έγινε με μεγάλη επιτυχία. Πλήθος κόσμου και πάρα πολλά παιδιά βρέθηκαν στον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού και περπάτησαν μέχρι τον Δημόσιο Κήπο της πόλης.

Την έναρξη της εκδήλωσης κήρυξε το χρυσό κορίτσι της Κύπρου Καρολίνα Πελεντρίτου (χρυσό στην παραολυμπιάδα της Αθήνας 2004, χρυσό και ασημένιο στο Πεκίνο 2008 και ασημένιο στο Λονδίνο 2012. Οι παρευρισκόμενοι άκουσαν με προσοχή τα όσα βαρυσήμαντα ανάφερε στο σύντομο χαιρετισμό της η Καρολίνα.

Η πορεία, με τη συνοδεία της αστυνομίας κατέληξε στο δημοτικό κηποθέατρο. Εκεί έγινε το αδιαχώρητο. Δόθηκαν δωράκια σε όλα τα παιδιά ενώ ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα και επιδείξεις από παιδιά του ΑΓΟ.

Διοργανωτές ήταν η Γυναικολογική και η Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου και η GlaxoSmithKline. Τα έσοδα της εκδήλωσης ανήλθαν στις €20.000 περίπου και δόθηκαν υπέρ του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής.

Το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής προσφέρει δωρεάν πανεθνικά προγράμματα σε εγκύους και νεογνά για όλο το πληθυσμό της Κύπρου. Οι διοργανωτές, ο πρόεδρος και η διευθύντρια του Κέντρου εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για τη συμμετοχή και στήριξη εκ μέρους της ΠΟΠΟ προς την εκδήλωση και το Κέντρο.

Ο πρόεδρος της Επ. Επ. ΠΟΠΟ Λεμεσού ανάφερε ότι , παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως Οργάνωση, νοιώσαμε την ανάγκη να προσφέρομε σε αυτή τη μεγάλη κοινωνική προσπάθεια. Έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στους ιδρυτές του Κέντρου, τους συνεχιστές, τους λειτουργούς, τους φίλους και υποστηρικτές και κάλεσε ξανά τον κόσμο να ενισχύσουν αυτή τη προσπάθεια γιατί το Κέντρο προληπτικής Παιδιατρικής αποτελεί πραγματικό στολίδι, όχι μόνο της πόλης μας αλλά ολόκληρης της Κύπρου.