Επιστρέφουν σήμερα με τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις τα 47 παιδιά της κατασκήνωσης στα Αγρίδια.

Η παιδική κατασκήνωση της ΠΟΠΟ που έγινε για 5η συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με την ΠΟΠ Λεμεσού, στο κατασκηνωτικό χώρο του Δήμου Λατσιών στο χωριό Αγρίδια (κοντά στον Αγρό) έληξε σήμερα με πλήρη επιτυχία.

Η ΠΟΠΟ φιλοξένησε, με το χαμηλότερο κόστος, 47 παιδιά (24 αγόρια και 23 κορίτσια) για μια εβδομάδα (από Τετάρτη 31 Ιουλίου μέχρι σήμερα Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013) τα οποία απεκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις.

Το πρόγραμμα ήταν πλήρες, εκπαιδευτικό, διασκεδαστικό, ψυχαγωγικό και ευχάριστο, οι υπεύθυνοι και οι ομαδάρχες επιτέλεσαν άξια και με ζήλο το έργο τους και τα παιδιά έμειναν κατενθουσιασμένα.

Την Κυριακή 4 Αυγούστου το απόγευμα υπήρξε επίσκεψη γονέων στην κατασκήνωση για γνωριμία με τον χώρο αλλά και τους υπεύθυνους της κατασκήνωσης. Ευμενή σχόλια από όλους τους γονείς υπήρξαν για το ομολογουμένως ευχάριστο και πλήρες πρόγραμμα που παρουσίασαν τα παιδιά, με πολύ λίγο χρόνο προετοιμασίας αφού το πρόγραμμα της κατασκήνωσης ήταν γεμάτο με ευχάριστες ασχολίες.

Παιχνίδια, ψυχαγωγία, πισίνα, περίπατοι στα όμορφα Αγρίδια και την γύρω περιοχή, διασκέδαση, πάρτυ, επιμόρφωση κλπ ήταν οι κυριότερες ασχολίες των παιδιών.

Τα 47 παιδιά, από τρίτεκνες οικογένειες, έμειναν κατενθουσιασμένα από την υπέροχη εβδομάδα που πέρασαν στην ωραία κατασκήνωση.

Ως ΠΟΠΟ επιχορηγήσαμε την κατασκήνωση και εκφράζομε τις ευχαριστίες μας σε όσους βοήθησαν, στήριξαν, συνεργάστηκαν ή προσέφεραν σε αυτή την πετυχημένη κατασκήνωση και υποσχόμαστε συνέχιση του θεσμού.