Η ΠΟΠΟ προσκλήθηκε και είχε σήμερα συνάντηση με επιτελείο του ΑΚΕΛ:
Η ηγεσία της ΠΟΠΟ συναντήθηκε σήμερα με τον Γ.Γ. του ΑΚΕΛ και με αξιωματούχους του κόμματος κατόπιν πρόσκλησης που έλαβε.

Στη συνάντηση, που διήρκησε αρκετή ώρα, τέθηκαν όλα τα επίκαιρα θέματα που απασχολούν την Οργάνωση μας.

Επιδόθηκε και συζητήθηκε το Υπόμνημα (το οποίο ευρίσκεται στην ιστοσελίδα μας). Έγινε εκτενής συζήτηση για τη δωρεάν μεταφορά μαθητών με τα λεωφορεία, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και τα μεγάλα λάθη και παραλείψεις που έχει ο νέος νόμος και η ΠΟΠΟ τα επεσήμανε και τα παρουσίασε και στη Βουλή (π.χ. απόφοιτος πανεπιστημίου ο οποίος είναι άνεργος δεν δικαιούται, δυστυχώς, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη!)

Συζητήθηκε επίσης η προτεινόμενη νομοθεσία για τιμολόγηση του νερού (επίσης βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας το σχετικό σημείωμα με τις θέσεις μας όπως επιδόθηκε στην Επιτροπή Γεωργίας της Βουλής) καθώς επίσης και ο Φόρος Ακίνητης Περιουσίας. Οι νομοθεσίες αυτές έχουν διάφορες στρεβλώσεις και ασάφειες οι οποίες μετά από μελέτη της ΠΟΠΟ εντοπίστηκαν και παρουσιάστηκαν ζητώντας τις αναγκαίες διορθώσεις.

Η ΠΟΠΟ πάντοτε αθόρυβα και δημιουργικά αγωνίζεται για την ευημερία των μελών της. Η προσπάθεια είναι πολύπλευρη, πολυεπίπεδη και συνεχής.

Η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ, με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα άκουσε με πολύ προσοχή τις τεκμηριωμένες απόψεις μας, πλείστες εξ αυτών δεσμεύτηκε ότι θα τις προωθήσει περαιτέρω αφού συμφωνά με αυτές.

Η συνάντηση έτυχε κάλυψης από τα ΜΜΕ.

Η ηγεσία της ΠΟΠΟ αποχώρησε ικανοποιημένη από την συνάντηση.

Αναμένονται και άλλες συναντήσεις με τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα.