Επίκαιρη Θεατρική Παράσταση “Ο Άγιος Βασίλης περνά κρίση”…:
Η Παγκύπρια Οργάνωση Πενταμελούς Οικογένειας, ΠΟΠΟ Λεμεσού, στα πλαίσια της κοινωνικής μας προσφοράς, διοργανώνει Δωρεάν Παιδική Εκδήλωση και Θεατρική Παράσταση την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013 στις 6.00μμ, στο 21ο (ΚΑ΄) Δημοτικό Σχολείο Μέσα Γειτονιάς (Λεωφόρος Μακεδονίας / Σπύρου Κυπριανού) για τα παιδιά της Π.Ο.Π.Ο.

Μια επίκαιρη εκδήλωση και θεατρική παράσταση που απευθύνεται στα παιδιά ηλικίας 5-12 χρονών, της Θεατρικής Ομάδας του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Μέσα Γειτονιάς.

Ένα έργο που γράφτηκε με πολλή αγάπη για τα παιδιά και μεγάλη ευαισθησία για τις σύγχρονες καταστάσεις που βιώνουμε όλοι μας στα πλαίσια της οικονομικής κρίσης και ύφεσης, με όλα τα αρνητικά συνεπακόλουθα, ειδικά για τα παιδιά μας. Στις σημερινές δύσκολες εποχές που όλοι ζούμε, τα παιδιά χρειάζονται περισσότερο από ποτέ, κάθε ευχάριστη νότα και στιγμή που μπορούμε να τους προσφέρομε.

Μέσα από τον κόσμο της φαντασίας και του παραμυθιού τονίζονται οι πραγματικότητες και οι κίδυνοι της εποχής μας. Μια παράσταση γεμάτη με ήχους, ρυθμούς, εικόνες, χρώματα, μουσική και χορό, αυτοσχεδιασμούς, πλούσια δράση και έξυπνους διαλόγους, ειδικά για παιδιά. Μια ενδιαφέρουσα θεατρική παράσταση η οποία προσδοκά να προσφέρει γέλιο και χαρά στα παιδιά και ένα ευχάριστο και ξέγνοιαστο απόγευμα τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Μετά το τέλος της παράστασης ο Άγιος Βασίλης θα δώσει δωράκια σε όλα τα παιδιά*

(απαραίτητη προϋπόθεση η παρουσίαση του εισιτηρίου)**

θα υπάρχει face painting, μπαλόνια, τρελό κέφι, εκπλήξεις, χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα

Τρίτη 17/12/2013 ώρα 18:00μμ

21ο Δημοτικό Σχολείο Μέσα Γειτονιάς.

Πληροφορίες – Προκρατήσεις: Τηλ: 25754770 Π.Ο.Π.Ο. Λεμεσού

*προσφέρονται εις μνήμη Σάββα Θεοδοσίου

**Στο τέλος της παράστασης όλα τα παιδάκια θα πάρουν δώρο από τον Άγιο Βασίλη: Φυλάξτε και παρουσιάστε, στο τέλος, το εισιτήριο για να πάρετε το δώρο (αναλόγως του χρώματος εισιτηρίου ξεχωριστό δώρο για αγόρια/κορίτσια)

Για πληροφορίες και προκρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο του Επαρχιακού Γραφείου Λεμεσού : 25754770

(θα κρατηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας)