Εκδήλωση Βράβευσης από Π.Ο.Π.Ο. Λεμεσού στις 15/02/2014 για τη πολύχρονη θητεία στην Εθνική Φρουρά :
Η Παγκύπρια Οργάνωση Πενταμελούς Οικογένειας Π.Ο.Π.Ο. Λεμεσού θα τιμήσει τον πατέρα από 63 οικογένειες μελών της για τη πολύχρονη θητεία στην Εθνική Φρουρά και προσφορά στην πατρίδα του πατέρα και των 3 υιών.

Προσκαλείστε στην προγραμματιζόμενη εκδήλωση η οποία θα γίνει το Σαββάτο 15/02/2014 η ώρα 16:00 στην Αίθουσα Λανιτείου Θεάτρου Λεμεσού.

Η εκδήλωση θα γίνει υπό την αιγίδα και την παρουσία του Έντιμου Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου και σε αυτή θα παρευρίσκονται εκκλησιαστικές, στρατιωτικές, πολιτικές, τοπικές κ.ά. αρχές, βουλευτές και ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας κ. Γιώργος Βαρνάβας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης μας είναι το πιο κάτω:

• 15:30 – 15:45 Άφιξη των τιμωμένων
• 15:45 – 16:00 Άφιξη Επισήμων
• 16:10 Έναρξη
• 16:15 Ομιλία από τον Πρόεδρο Π.Ο.Π.Ο. Λεμεσού κ. Ηλία Καραΐσκο
• 16:25 – 16.35 Σύντομοι χαιρετισμοί από:
Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αμαθούντος κ. κ. Νικόλαο
κ. Γιώργο Βαρνάβα Πρόεδρο Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας
Πρόεδρο ΚΔΣ ΠΟΠΟ κ. Ευθύμιο Στρούθο
• 16:35-16.45 Ομιλία από τον Έντιμο Υπουργό Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου
• 16:45- 17:15 Επίδοση ονομαστικών πλακετών και διπλωμάτων
• 17:15- 18:00 Δεξίωση

Με εκτίμηση

Ηλίας Καραΐσκος / Άντρη Ζαννέτου

Πρόεδρος Λ/σού Γραμματέας Λ/σού
Τηλ.99550299 / Τηλ: 99636765

Σημείωση Σάββατο 15/02/2014 ώρα 8μμ:

Σημείωσε μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση, σε ένα κατάμεστο θέατρο. Χαρά και τιμή για την παρουσία 64 τιμωμένων μελών. Σημαντική παρουσία επισήμων και συγκίνηση από τις βραβεύσεις.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Έντιμο Υπουργό Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου ο οποίος έθεσε υπό την αιγίδα του την εκδήλωση μας και παρευρέθηκε σε αυτή. Απεύθυνε χαιρετισμό και επέδωσε τις ονομαστικές τιμητικές πλακέτες στους τιμώμενους.

Ευχαριστούμε επίσης τον κύριο Γιώργο Βαρνάβα, Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας κ. Γιώργο Βαρνάβα για την παρουσία του και τον δικό του χαιρετισμό.

Ευχαριστούμε θερμά τον Θεοφιλέστατο Χωρεπίσκοπο Αμαθούντος κ.κ. Νικόλαο για την παρουσία του εκ μέρους του Μητροπολίτη και για τον θερμό χαιρετισμό του.

Ευχαριστούμε και τους βουλευτές κ.κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη, Ευθύμιο Δίπλαρο, Κώστα Κώστα, Νίκο Νικολαΐδη για την παρουσία τους. Ευχαριστούμε και όλους τους εκπροσώπους κομμάτων και οργανώσεων για τη παρουσία τους (ουσιαστικά μόνο το ΔΗΚΟ δεν παρευρέθηκε παρά τις δικές μας προσπάθειες).

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τις δημοτικές και τοπικές αρχές για την παρουσία μας, ειδικά προς τους αγαπητούς δημάρχους οι οποίοι μάλιστα τυγχάνει να είναι και μέλη μας: Τον Δήμαρχο Μέσα Γειτονιάς κ. Δώρο Αντωνίου, τον Δήμαρχο Γερμασόγειας κ. Ανδρέα Γαβριηλίδη, τον Αντιδήμαρχο Λεμεσού κ Σάββα Στούππα.

Αυθόρμητη αντιφώνηση από 2 βραβευθέντα μέλη μας που εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για την πετυχημένη και πρωτοποριακή αυτή εκδήλωση μας. Η βραδιά έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις και τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με μια έκπληξη, ένα Κυπριακό Τσιαττιστό Ποίημα “Ούλλοι να κάμνουσι στρατό” από το μέλος μας που βραβεύτηκε, τον Λαϊκό Ποιητή Βασίλη Βασιλακκά ο οποίος το απήγγειλε με τη χαρακτηριστική και στόμφο φωνή του.

Εκφράζουμε συγχαρητήρια στους βραβευθέντες και τις οικογένειες τους καθώς και όσους βοήθησαν για διεκπεραίωση της εκδήλωσης μας.

Η ΠΟΠΟ νοιώθει ιδιαίτερη χαρά για τη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης, η οποία αποτελεί όαση στη δύσκολη καθημερινότητα που ζούμε, και υπόσχεται συνέχεια στο ποικιλόμορφο έργο της, με τη συμπαράσταση των μελών μας, την προσφορά προς τα μέλη αλλά και όλο τον κόσμο, την αποστολή μηνύματος αισιοδοξίας και τη συνέχιση των προσπαθειών μας.