Έγινε απόψε, Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014, με απόλυτη επιτυχία η Παιδική Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Π.Ο.Π.Ο. Λεμεσού. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στο θέατρο του ΚΑ’ Δημοτικού Σχολείου Μέσα Γειτονιάς, το οποίο ήταν κατάμεστο από παιδάκια και γονείς.

Παρουσιάστηκε , από το Ανοικτό Σχολείο Μέσα Γειτονιάς, το επίκαιρο θεατρικό έργο «Τα Δώρα των Χριστουγέννων» ενώ υπήρχε ζωγραφική προσώπου, χορός, δωράκια από τον Άγιο Βασίλη σε όλα τα παιδάκια και ευχάριστες εκπλήξεις, όπως φωτογραφίες αλλά και βόλτα με το έλκηθρο του Αγίου Βασίλη το οποίο οδηγούσε ο ίδιος ο αγαπημένος όλων των παιδιών, ο Άγιος Βασίλης. Τα παιδάκια και όλοι οι παρευρισκόμενοι έμειναν ενθουσιασμένοι από την όλη εκδήλωση, η οποία έγινε για 4η συνεχή χρονιά. Κι’ από χρόνου!

Η Π.Ο.Π.Ο. ευχαριστούμε θερμά όλους τους συντελεστές και όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτής της ωραίας εκδήλωσης. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Δήμο και τη Σχολική Εφορεία Μέσα Γειτονιάς , το Ανοικτό Σχολείο Μέσα Γειτονιάς, τους υπευθύνους του Σχολείου για το πολύ ευάρεστο έργο που επιτελούν, και ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Μέσα Γειτονιάς κ. Δώρο Αντωνίου ο οποίος παρευρέθηκε στην όλη εκδήλωση μας.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΟΝΟ 2015 πάντα με Χαρά και Υγεία.