Η ΠΟΠΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ EUROPA UOMO ΚΑΙ ΤΟ ΧΗΜΕΙΟ Α. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΔΙΑΛΕΞΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ. Η ΔΙΑΛΕΞΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ 1η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 18,00 ΣΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΊΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΠΑΥΛΟΥ (ΚΤΗΡΙΟ ΠΡΩΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ) ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΔΕΛΤΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ

Το σωματείο Europa Uomo Κύπρου φιλοδοξεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον τομέα της ενημέρωσης  και  ευαισθητοποίησης  του  κοινού αναφορικά με καρκίνο του προστάτη. Ιδρύθηκε το 2007 και αποτελεί πλήρες μέλος του συνασπισμού Europa Uomo. Είναι ένας εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που επιτελεί ένα σύνθετο και πολύπλευρο ανθρωπιστικό έργο, στοχεύοντας με τις δράσεις του και τις υπηρεσίες του στον άνθρωπο με καρκίνο του προστάτη  και  στην  οικογένεια  του,  καθ’ όλη  τη διάρκεια της ασθένειας του.

Σκοπός της ίδρυσης του είναι να συμβάλει στη βελτίωση του επιπέδου  υγείας , γεγονός που θα επιτευχθεί μέσα από την ευαισθητοποίηση του κοινού για την ανάγκη έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης του καρκίνου του προστάτη, καθώς επίσης και την ενημέρωση για τις μεθόδους θεραπείας που εφαρμόζονται σήμερα στην αντιμετώπιση της ασθένειας. Όραμα μας, μια κοινωνία απαλλαγμένη από την απειλή του καρκίνου του προστάτη, στην οποία να διασφαλίζεται η ποιότητα και το δικαίωμα στη ζωή.