Η ΠΟΠΟ Λευκωσίας – Κερύνειας έχει υπογράψει από το 2021, μνημόνιο συνεργασίας με τον Δήμο Λευκωσίας. Σε συνεργασία μαζί τους σας ανακοινώνουμε τα πιο κάτω:

Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στον 1ο Παιδοκομικό Σταθμό με ωράριο λειτουργίας ως τις 8 το βράδυ στο πλαίσιο του έργου: Κέντρο Φροντίδας και Απασχόλησης Παιδιών «Ουράνιο Τόξο», κτήριο «Γεωργία Πολυβίου», για παιδιά ηλικίας 2 έως 5 ετών.

 

Το πρόγραμμα αναμένεται να λειτουργήσει στις 9 Ιανουαρίου 2023 για όλη τη σχολική χρονιά, συμπεριλαμβανομένης της θερινής περιόδου, με διακοπή 2 εβδομάδων, από τις 07 έως τις 18 Αυγούστου.

 

Ημέρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή

Ωράρια Λειτουργίας: 07:00 – 15:00 ή 07:00 – 18:00 ή 07:00 – 20:00

 

Προτεραιότητα Συμμετοχής: βάσει ημέρας/ώρας εγγραφής στην πλατφόρμα και ακαθάριστου Οικογενειακού Εισοδήματος, νοουμένου ότι ο αιτητής εμπίπτει στις ομάδες στόχου (βλ. κανονισμούς λειτουργίας στην ιστοσελίδα του Δήμου Λευκωσίας www.nicosia.org.cy – Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας – Ουράνιο Τόξο

 

Στόχος του προγράμματος, πέραν από την ασφαλή φύλαξη, είναι η προσφορά δημιουργικών δραστηριοτήτων στα παιδιά, έτσι ώστε να αναπτύξουν τις ιδιαίτερες κλίσεις και ικανότητές τους, να μάθουν πώς να εκφράζουν τα συναισθήματά τους, να αναπτύξουν τη φαντασία τους και να συνεργάζονται, αποκτώντας γερές βάσεις και κοινωνικές δεξιότητες από την παιδική ηλικία.

 

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μόνο μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας «Νοιάζομαι» (https://www.nicosia.org.cy/el-GR/municipality/multipurpose-centre/). Απαραίτητο για την υποβολή της αίτησης είναι η μελέτη των κανονισμών λειτουργίας του προγράμματος.

 

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε. και από Εθνικούς Πόρους, υπό την Επενδυτική Προτεραιότητα 9β, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητας και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014 -2020.

 

Δικαιούχος: Δήμος Λευκωσίας

 

Φορέας Υλοποίησης: Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας