Η Παγκύπρια Οργάνωση Πενταμελούς Οικογένειας (Π.Ο.Π.Ο.) Λευκωσίας –Κερύνειας, μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής της πολιτικής, πραγματοποίησε για 13η  χρονιά, την τελετή βράβευσης Άριστων  τελειόφοιτων μαθητών, που είναι μέλη της Π.Ο.Π.Ο.
Η απονομή των βραβείων έγινε  σε ειδική τελετή τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023 και ώρα 8:00μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Παλιά Αγορά Παλουριώτισσας», του Δήμου Λευκωσίας.
Στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους οι  εκπρόσωποι των κομμάτων,  κ. Ευθύμιος Δίπλαρος Αναπληρωτής Πρόεδρός ΔΗΣΥ –  Βουλευτής, Εκπρόσωπος Προέδρου της Βουλής, η κ.  Σάβια Ορφανίδου Βουλεύτρια Αντιπρόεδρος ΔΗΣΥ, ο κ. Γιώργος Λουκαΐδης Βουλευτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΑΚΕΛ, ο κ. Γιώργος Βαρνάβα Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΔΗΚΟ.
Εκ μέρους της ΕΔΕΚ η κ. Χριστίνα Παναγιώτου, για το Κίνημα Οικολόγων ο Αντιπρόεδρος κ.  Κυριάκος Τσιμίλης, για τη ΔΗΠΑ ο βουλευτής κ. Αλέκος Τρυφωνίδης και ο βουλευτής κ. Μαρίνος Μουσιούττας.

Για βραβεία δόθηκαν πίνακες από Κύπριους ζωγράφους , τον κ. Χαμπή Τσαγγάρη, κ. Γιώργο Γαβριήλ και κ. Θάλεια Ποντίκη,  γιατί θέλαμε μέσα από αυτή την εκδήλωση να φέρουμε τους Κύπριους δημιουργούς της τέχνης κοντά στα παιδιά. Ακόμα δόθηκε σε όλους τους μαθητές χρηματικό ποσόν.
Είναι μια πρωτοποριακή για τα κυπριακά δεδομένα προσφορά  και ελπίζουμε να βρει μιμητές για την προώθηση του Πολιτισμού αλλά και την ανάδειξη των Κύπριων δημιουργών.
Αμέσως μετά την βράβευση ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα από τους Κλαίρη Νικολάου και Mustafa Esenyel. Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση για όλους από το Catering Aioli.
Ευχαριστούμε όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.