2ο Παιδικό φεστιβάλ ΠΟΠΟ Λεμεσού


Το Παιδικό Φεστιβάλ της Παγκύπριας Οργάνωσης Πενταμελούς Οικογένειας (ΠΟΠΟ) Λεμεσού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2024, από τις 4 μ.μ. μέχρι τις 7 μ.μ., στο Κοινοτικό Πάρκο Ερήμης. Η εκδήλωση, που διοργανώνεται με στόχο την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση των παιδιών, θα περιλαμβάνει μια σειρά από δραστηριότητες που υπόσχονται να προσφέρουν χαρά και δημιουργικότητα στους μικρούς συμμετέχοντες.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει ποικιλία δραστηριοτήτων, όπως μαγικές παραστάσεις από τον Liotatis Magic Show, παιχνίδια με φουσκωτά, ζωγραφική προσώπου (face painting) και χειροτεχνικές κατασκευές, που θα επιτρέψουν στα παιδιά να αξιοποιήσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους. Επίσης, στο χώρο θα βρίσκονται γνωστές μασκότ, δημιουργώντας ένα φιλικό και διασκεδαστικό περιβάλλον για όλα τα παιδιά.

Οι σχολές χορού Impulse Dance Studio και Danceaholics CY θα προσφέρουν ξεχωριστές χορευτικές παραστάσεις, ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή των παιδιών και εμπλουτίζοντας το πρόγραμμα με ρυθμό και κίνηση.

Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες, ενώ όλες οι δραστηριότητες που διοργανώνονται είναι επίσης χωρίς χρέωση, προσφέροντας έτσι μια οικονομική αλλά γεμάτη περιεχόμενο οικογενειακή έξοδο.
Το παιδικό Φεστιβάλ της ΠΟΠΟ Λεμεσού στοχεύει να προσφέρει ευχάριστες στιγμές και να ενισχύσει τους δεσμούς της κοινότητας, προάγοντας παράλληλα την κοινωνική ένταξη και την υποστήριξη των οικογενειών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κοινοτικό Πάρκο Ερήμης, το οποίο βρίσκεται στην οδό Αριστοτέλη Βαλαωρίτη, Ερήμη, 4630, Κύπρος.

Το Παιδικό Φεστιβάλ της ΠΟΠΟ Λεμεσού αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για γονείς και παιδιά να περάσουν χρόνο μαζί, απολαμβάνοντας ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες σε ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον.